Primăvară, în sfârșit!

Primăvara este un sezon important pentru mine. Nu știu cum sunteți voi, dar eu renasc în perioada asta. Așa cum ghiocelul, firav, lovește și își face loc prin zăpadă, așa încerc și eu să ies de sub straturile de gânduri, plăpumile de griji și anxietate pe care le apasă peste mine anotimpul rece.

E sfârșit de aprilie și peste tot în jur plăntuțele au început să înverzească și păsărelele să cânte. Mi se pare superbă natura când își recapătă forțele în felul ăsta, ne face pe toți să dansăm și să fluierăm de voie bună. Ca să cânt și eu de fericire, mai am puțin și finalizez de ilustrat cărticica mea de suflet, cu care vreau să particip la Silent Book Contest din Italia, Bologna. Va fi o poveste despre anxietate socială, iar eu cred că se vor regăsi mai multe tipuri de anxietăți în povestea asta. Deci, e o carte pentru toată lumea.

Dacă tot am deschis subiectul despre anxietăți, aici, pe blog, voi cuprinde mai multe situații prin care am trecut în călătoria de artist: de la relațiile cu cadrele didactice și oamenii pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, la traseul parcurs în învățarea tehnicilor, alegerea unui drum pe care să merg mai departe, și de ce nu, despre prezent- cu ce mă mai confrunt, care sunt piedicile în viața de freelancer, ce am reușit să învăț și ce mai am de învățat.

Sper că am reușit să stârnesc destul de mult interesul și veți fi curioși să aflați mai multe despre viața unui artist introvertit. Îmi doresc ca după fiecare articol citit, să reușiți să rămâneți cu liniște în suflet sau să vă ajute să rezolvați câteva probleme similare în care vă aflați.

P.S. Tare dor îmi era să las fereastra larg deschisă…

SHARE

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Poate te-ar interesa și ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *