Vă mulțumesc, pentru Roxi!

Cei care au urmărit articolele mele de pe acest blog, sigur ați citit și acest articol, în care vă povestesc despre ursoaica Roxi și despre Sanctuarul Libearty.

Am promis că voi reveni, la final de an, și vă voi menționa pe cei care ați făcut o faptă bună și ați ajutat-o, nu doar pe Roxi, dar pe toți ursuleții din sanctuar să ducă o viață mai bună. În continuare, cei care doresc să doneze și să primească în schimb o ilustrație cu Roxi, o pot face oricând, urmând pașii din articolul menționat mai sus.

Astfel, acestea fiind spuse, le mulțumesc enorm de mult următorilor și vă felicit:

Alexandra Rizea, Ștefan Burloiu, Bianca Rad, Andreea Sandu, Tote Maria Eliza, Nică Mădălina și Ecaterina Budur. Cu ajutorul vostru am reușit să donăm împreună suma în valoare de 746,06 lei! 🥳 Unii dintre voi chiar ați ales să adoptați ursuleți, deci sunteți persoane cu suflete mari!

Eu vă urez un an nou cât mai împlinit și plin de bucurii, și, nu uitați, să fiți buni cu toate ființele care ne înconjoară. Vă îmbrățișez!

SHARE

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Poate te-ar interesa și ...

Pentru Roxi

Iată cum voi începe să scriu despre această ilustrație:În urmă cu 5 ani, când îmi pregăteam proiectul de disertație, voiam

Citește mai mult »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *