Despre

Bună! Numele meu este Bianca și sunt un artist și ilustrator din Brașov. După finalizarea studiilor în tehnici grafice în Iași și carte ilustrată și animație în Spania, cu informațiile dobândite, am fost motivată să continui să spun povești prin imagini. Am un background de 3 ani în industria jocurilor video și realizez lucrări de grafică atât în tehnici tradiționale cât și digitale, viu colorate, delicate și jucăușe, care transmit o poveste originală. Ilustrațiile mele sunt folosite în cărți ilustrate, proiecte private,  iar deseori pot fi regăsite imprimate pe hârtie sau textile.

În 2020 am deschis și secțiunea de magazin, prin care mă puteți susține, luând spre adopție o ilustrație personalizată, originală sau sub formă de print de artă.

Din 2021 sunt membru Clubul Ilustratorilor  din România  și abia aștept să iau parte la diverse activități și expoziții de grup.

Cărți  publicate:

Poezii, colinde și legende de Crăciun- Editura Gama, 2017
Schițe și povestiri de I.L. Caragiale- Editura Gama, 2018
Aventurile în Lumea din Dulap- Atelierul de Eroi, 2020

Chiar dacă proiectul tău este unul mare sau mic, comercial sau privat, scopul meu este să mă asigur că vom avea o colaborare de care să ne bucurăm împreună, începând de la schiță până la finalizarea proiectului. Dacă ești interesat să licențiezi o lucrare deja existentă sau dorești să începem un proiect împreună, te rog, nu ezita să mă contactezi la adresa anton.bianca24@gmail.com  și voi fi încântată să vin cu o ofertă.

You cannot copy content of this page
0
Coșul tău
  • No products in the cart.