Despre

Bună! Numele meu este Bianca și sunt un artist și ilustrator din Brașov. După finalizarea studiilor în tehnici grafice în Iași și carte ilustrată și animație în Spania, cu informațiile dobândite, am fost motivată să continui să spun povești prin imagini. Am un background de 3 ani în industria jocurilor video și realizez lucrări de grafică atât în tehnici tradiționale cât și digitale, viu colorate, delicate și jucăușe, care transmit o poveste originală. Ilustrațiile mele sunt folosite în cărți ilustrate, proiecte private,  iar deseori pot fi regăsite imprimate pe hârtie sau textile.

În 2020 am deschis și secțiunea de magazin, prin care mă puteți susține, luând spre adopție o ilustrație personalizată, originală sau sub formă de print de artă.

Timp de 2 ani (începând cu 2021) am fost membru Clubul Ilustratorilor  din România, participând la diverse activități și expoziții de grup.

Cărți  publicate:

Poezii, colinde și legende de Crăciun – Editura Gama, 2017
Schițe și povestiri de I.L. Caragiale – Editura Gama, 2018
Aventurile în Lumea din Dulap – Atelierul de Eroi, 2020
Poveștile copilăriei mele – Editura Gama, 2021
Bucuria de a cunoaște prin povești –
Editura UEO, 2021
Aventuri cu copii și animale –
Editura UEO, 2021
Mihnea spune „Mulțumesc!” –
Editura Viață și Sănătate, 2021
Darurile lui Dumnezeu pentru noi – Editura Viață și Sănătate, 2021
Vara măcălendrilor –
Editura Viață și Sănătate, 2022
Aelia, fetița dacă –
Editura UEO, 2022
Well Rounded –
Two Worlds, 2022
Călătoria lui Pavlo și a Ninei –
Editura Viață și Sănătate, 2022
În căutarea chivotului pierdut – Editura Viață și Sănătate, 2022
Scrum, dragonul cofetar – Robert Eisler, 2022

Chiar dacă proiectul tău este unul mare sau mic, comercial sau privat, scopul meu este să mă asigur că vom avea o colaborare de care să ne bucurăm împreună, începând de la schiță până la finalizarea proiectului. Dacă ești interesat să licențiezi o lucrare deja existentă sau dorești să începem un proiect împreună, te rog, nu ezita să mă contactezi la adresa anton.bianca24@gmail.com  și voi fi încântată să vin cu o ofertă.

 

You cannot copy content of this page